Retro paraplyet med högkvalitativt miniparaply fri frakt

Att få ta del av den friska luften är, såsom benämningen antyder, sannerligen mycket uppfriskande oavsett årstid. Campingturer, semestrar eller bara promenader under bar himmel är trevligt alla dagar i veckan, men definitivt inte lika trevligt om det börjar regna. Lyckligtvis nog är detta ingenting som man bör oroa sig för om man har inhandlat ett trofast retro paraplyet med högkvalitativt miniparaply från Paraplyland. Paraplyet från serien Retro med navy blått inte bara att skydda en helt och hållet från det fallande regnet, utan det kommer även att bli en stilfull accessoar med ett snyggt paraply på både skärm och handtag.

Fakta om retro paraplyet i blått

Med 96 cm i diameter kommer det här retro paraplyet att finnas där för en i alla lägen. Den 96 cm hopfällbara längden ser dock till så att det blir lätt som en plätt att förvara regnskyddet medan den relativt lätta vikten säkerställer att man enkelt kan transportera med sig det. Skärmen är tillverkad av nylon och längst ner finns ett handtag som är böjt likt en käpp för bästa möjliga komfort.

Paraplyets skärm har en stilig blå färg. Längst ut på paraplyets skärm finns även en rand som gör utseendet ännu mer elegant. Även käpphandtaget har de små vita hjärtan tillsammans med ett litet band.

Köp retro paraplyet med gratis Post Nord frakt

Visst är det synd när man vill köpa en billig vara men även tvingas att betala en stor mängd pengar i fraktkostnader? Detta behöver man inte oroa sig för hos Paraplyland då det är fri frakt i hela Sverige via Post Nord ombud. Retro paraplyet i sig självt kostar 249 kr, men det finns inga fraktkostnader eller andra avgifter som man behöver oroa sig för. Efter beställningen så kommer paraplyet helt enkelt att dyka upp vid ett Post Nord ombud som ligger i närheten av ens bostad, och då är det bara att hämta upp regnskyddet.

Retro paraplyet med blått skärm – Fri frakt

Leveranstiderna är inte särskilt långa då vi hos Paraplyland har över 19 500 paraplyer på ett stort lager som väntar på att beställas, så när man väl har köpt sitt paraply dyker det snart upp vid ens föredragna Post Nord ombud.

Det högkvalitativt miniparaply är ett paraply paraplyet ger bra skydd mot regn och slask. Det är tillverkat i metall och har utseendemässigt en vintage-stil som passar i de flesta hemmen eller företagslokalerna. Navy blå paraply kan placeras hemma hos privatpersoner eller bli ett ypperligt tillskott till caféer, restauranger, klädesbutiker, bibliotek och offentliga byggnader i allmänhet. Det paraply i metall väger inte mer än 0,228 kg och kan därför lyftas upp med en hand. Samtidigt uppmäter det 96 cm i diameter och tar därför inte upp något större utrymme.

Glöm de kalla och våta dagarna genom att satsa på retro paraplyet i blått från Paraplyland. Köp paraplyet idag och få fri frakt i hela Sverige!