3 sätt att infraröda bastufiltar stärker ditt immunförsvar

Dina väskor är packade, du är på väg ut genom dörren och du är på väg till ditt semestermål. Men när du checkar in på ditt hotell eller Airbnb känner du en liten skrapa i halsen. Om du drar på axlarna till nästa morgon, vaknar du upp till din första semesterdag med en förkylning.

 

Oavsett om det var passageraren bredvid dig på planet, en kollega som kom till jobbet sjuk, en familjemedlem som du visste att du inte borde ha kramat vid den senaste sammankomsten, att stöta på någon som är sjuk är alltid oundvikligt. Och det finns sällan en lämplig tidpunkt att bli sjuk.

 

Trots dess förmåga att bekämpa bakterier verkar det inte vara tillräckligt att tvätta händerna för att helt stoppa bakterierna från att ta sig in. Det är för att det inte bara handlar om att bli av med gifterna på ytan. Det handlar om att veta hur man förebygger och bekämpar virus med hjälp av kroppens mest naturliga medicin – immunsystemet.

 

Genom att förstå hur immunsystemet fungerar och vidta åtgärder kan du öka din kropps motståndskraft mot insekter och virus över tid. Detta innebär mindre sjuktid, mindre pengar spenderade på droger som bara döljer symtom i motsats till att behandla dem, och mer tid att njuta och uppleva världen.

 

En passiv men mycket effektiv immunförstärkare är en infraröd bastufilt, en värmekälla som penetrerar kroppens vävnader och hjälper till att lindra stress och smärta. En infraröd bastufilt är allmänt känd för sina fördelar med avslappning och viktminskning, men de kan också hjälpa din kropp att bekämpa gifter.

 

Så här kan en infraröd bastufilt hjälpa till att stärka ditt immunförsvar:

De inducerar bakteriebekämpande feber och ökar produktionen av vita blodkroppar, en infraröd bastufilt och vita blodkroppar. De höga temperaturerna i en infraröd bastufilt (cirka 130 grader Fahrenheit) höjer kroppens kärntemperatur, vilket skapar en tillfällig, konstgjord feber som sätter igång immunförsvaret.

 

Under feber frigör din benmärg och brässkörtel ett ökat antal vita blodkroppar (T-celler och B-celler) som kan upptäcka skadliga bakterier. Dessa celler arbetar sedan tillsammans för att fästa vid och attackera dessa mikroorganismer, vilket hjälper din kropp att bekämpa infektioner.

 

Immunsystemet Detox

De hjälper din kropp att avgifta Den höga värmen från en infraröd bastufilt ger dig inte bara feber, utan den får dig också att svettas och hjälper din kropp att frigöra gifter som du har byggt upp från luften och produkter du vidrört.

 

Medan vita blodkroppar bekämpar infektioner och skadliga bakterier som för närvarande finns i ditt system, frigör svett andra gifter som kan försvaga ditt immunförsvar, såsom tungmetaller, urea och BPA.

 

De främjar vilsam sömn

Det finns andra livsstilsfaktorer som bidrar till hälsan hos ditt immunförsvar, såsom din kost, ditt träningsprogram, din stressnivå, etc. En balanserad livsstil bidrar till bättre hälsa och ett starkare immunförsvar, vilket innebär mindre tid att vara sjuk .

 

En infraröd bastufilt spa kan hjälpa dig att få mer vilsam sömn, ett vitalt immunförsvar. Detta beror på att ett fall i kroppstemperaturen signalerar din kropp att det är dags att vila. Efter stigande kroppstemperatur från ett varmt bad eller infraröd bastufilt på kvällen sjunker din kroppstemperatur, vilket hjälper dig att slappna av och falla in i en djupare sömn.

 

Även om en infraröd bastufilt inte till 100 % kan förebygga sjukdom, är de utmärkta immunförsvar för att göra din kropp mer effektiv när det gäller att attackera skadliga bakterier.