Hur man gör snygga naglar hemma

Vill du veta hur du kan göra vackra naglar hemma utan att spendera mycket pengar? Det är verkligen enkelt! I den här artikeln kommer vi att diskutera de material du behöver och de steg du behöver ta för att skapa vackra naglar i ditt eget hem.

Nedan har vi börjat med att göra gelnaglar. För att komma igång behöver du några saker. Du måste använda:

– Nagellackborttagningsmedel (aceton)
– Nagelfilar
– Bomullsdynor eller luddfria våtservetter
– Baslack
– Baslack eller primer
– Ditt favoritgellack
– Topplack
– Nagelolja.

Nu när du har alla dina förnödenheter, låt oss börja:

Din förberedelse av nageln är en grundläggande faktor för att få naglar som kan hålla länge.

Hur man förbereder:

Börja med att ta bort gammalt nagellack med aceton och en bomullspinne/servett.Fila naglarna till önskad form. Se till att fila formen och ta bort nagelbandet så att ytan på själva nageln blir enhetlig och jämn. Torka av eventuellt damm med en luddfri trasa eller en bomullstuss doppad i rengöringsmedel. Här kan du fortsätta med dina egna naglar eller så kan du ansöka nageltippar.

Applicera bas och gel:

Börja med en baslack eller primer för att hjälpa ditt gellack att fästa på naglarna. Det är viktigt att du inte rör vid din hud när du applicerar. Applicera sedan ett tunt lager av önskad färg på ditt gellack, gärna i flera tunna lager. Härda gelén under en UV/LED-lampa.

Till sist:

För att förlänga hållbarheten på din manikyr och ge den en högblank finish appliceras ett topplack. Bota topplacket och applicera sedan en nagelolja på dina nagelband för att ta hand om dina nagelband men även själva nageln.

Och där har du det! Du vet nu hur du gör vackra naglar i ditt eget hem utan att spendera mycket pengar. Det kan vara svårt i början, men övning ger färdighet. Det kräver tålamod, precision och tid. Följ en guide längs vägen om du har några tvivel om processen.